Kungälvs rock band – dags för PartilleRocken

99
Partillerocken har lockat många tävlande rockband genom åren - kan det bli ett Kungälvsband som "visar var skåpet skall stå" i år. | Foto: Unsplash/Pixabay CC0 1.0

Mellan 1 maj och 11 september kan alla band och artister, 13-25 år gamla, anmäla sig genom hemsidan partillerocken.com -I år blir det 3 deltävlingar under oktober och finalen den 11 november – allt på Ungdomens Hus i Kulturum/Partille, berättar Partillerocks-generalen Jörgen ”Red” Westman. Trots att tävlingens namn för tankarna till tyngre musik så är alla musikstilar högst välkomna.

en vinstpott på 35.000 kr

Nytt för i år är inramningen där hemsidan har fått ett nytt utseende och den gamla logotypen har ersatts med en ny. Dessutom återvänder man till Ungdomens Hus även för finalen som förra året hölls på Arenan. Mera intimt och hemtamt då tävlingen hållits på Ungdomens Hus sedan 2005. Hundratals band och tusentals artister har tagit sina första steg på Ungdomens Hus scen. 24 band får plats i årets upplaga. Dessutom – finns en vinstpott på 35.000 kr i botten, plus fina priser från 4Sound för bästa musiker i olika kategorier.