5.5 C
Kungälv
onsdag, februari 20, 2019

Detta är Kungälvs-Kuriren

Kungälvs Kuriren grundad september 2015.  Vi arbetar för att bli en nyfiken nyhetskälla med lokalkännedom. Nyheter, sport och nöje, av, om och med Kungälvsborna.

Thomas Engström

Thomas-Engstrom-Foto-©-Joakim-Jalin-2594Turnérade på 70-talet som sångare i Europa med det anglo-svenska hårdrockbandet Shaggy och det belgiska bandet Castro. Bodde på 80-talet i London och verkade under några år hos The London Symphony Orchestra. Uppvuxen i en tidningsfamilj och skrivit böcker i dokumentationssyfte både inom fotboll och musik. Har som bisyssla under 15 år arbetat som matchdelegat i Allsvenskan på uppdrag av Svenska Fotbollförbundet. Driver i dag två framgångsrika konsertbolag varav ett verkar i Sverige och det andra i Europa. Manager för metalbandet Amaranthe som just nu turnerar världen runt för femte året i rad. Ekonomisk rådgivare till flera svenska artister.

Joakim Jalin

Self-Portrait-2014-©-Joakim-Jalin-1740Fotograf och Dokumentär-filmare. Utbildad vid Sven Wingquist Fotoskola samt Högskolan för Fotografi och Film. Stillbildsfotograf sedan 28 år samt Filmfotograf på runt ett 20-tal dokumentärfilmer, egna och andras, visade på Bio och TV runt om i Världen, så som ”Får Jag Lov -till den sista dansen” och den Guldbaggebelönade ”Muraren” i regi av Stefan Jarl. Invald medlem i FSF -Föreningen Sveriges Filmfotografer.

Kontaktuppgifter

Mediabyrån i Kungälv
Borgarparken 28
442 32 Kungälv

Tips-SMS: 0725-12 19 55

Epost Redaktionen: redaktion@kungalvskuriren.se
Epost Annonsavdelningen: annons@kungalvskuriren.se

SENASTE NYTT

Polisen och Kungälvs kommun tar hårda tag mot trafik- och narkotikaproblemen

Idag presenteras Kungälvs första medborgarlöfte för invånarna. Det handlar om trafikproblem och narkotika. Kungälvs polisstation ska också öppnas fem dagar i veckan. Det är...