Företagaren J Christer Ericsson saknas efter båttur i Marstrand

655
 ”Bedömningen tyder på att han under olyckliga omständigheter har fallit överbord i samband med en fisketur”, skriver familjen". | Arkivfoto: Joakim Jalin

Personen som är försvunnen från en båt är företagaren Christer Ericsson, uppger GP.se. Hans familj bekräftar försvinnandet i ett pressmeddelande. ”Bedömningen tyder på att han under olyckliga omständigheter har fallit överbord i samband med en fisketur”, skriver familjen.

I ett pressmeddelande berättar familjen:Det är med stor sorg som vi måste meddela att min man/vår far J Christer Ericsson sedan igår måndag förmiddag är saknad till sjöss. Christer befann sig till havs utanför Marstrand och bedömningen tyder på att han under olyckliga omständigheter har fallit överbord i samband med en fisketur. Sjöräddningen med Polis, Kustbevakning och SSRS har gjort en grundlig insats för att försöka hitta honom men tyvärr utan framgång. Chansen att finna honom vid liv bedöms enligt Sjöräddningen som liten. Vi vill tacka alla som har hjälpt och stöttat oss, från nära och kära till Sjöräddningen, och vi vore tacksamma om familjen och närmaste får lämnas i fred i denna svåra stund.