Biljetterna släppta till Flamingokvintettens Kungälvskonsert

210
Ja då kom till sist det beskedet som så många väntat på - Flamingo tillbaks med konsert i Kungälv. | Foto: Joakim Jalin

-Det tog bara en liten stund så var en tredjedel sålda av biljetterna till Flamingokvintettens konsert på Mimers Hus i Kungälv den 28 oktober, säger Maritta Engström, turnéadministratör på European Concerts.

Flamingokvintetten beräknas ha sålt cirka 4 miljoner skivor genom åren

Det är samma varje gång vi släpper biljetter till Flamingokvintettens konserter – de brukar ta slut snabbt. Nu gör vi konsert nummer 110 med bandet. Flamingokvintetten beräknas ha sålt cirka 4 miljoner skivor genom åren. Förra året genomförde gruppen det som skulle bli ”The Final Tour”. -Det var sådan efterfrågan i våras så vi fick tjata lite på Dennis och Hasse (de två kvarvarande originalmedlemmarna). Ja då kom till sist det beskedet som så många väntat på. Det blir en ny turnésväng hösten 2016. Efter sex år runt om i konserthusen och teatrarna i Sverige för slutsålda hus avslutade bandet sin konsertturné era i höstas med två utsålda Vara Konserthus.

Vad gör man – svårt att säga nej…

-Vi var väl inställda på att det var ”The Final Tour” sist berättar bandets Dennis Janebrink. När det nu är sådan stor efterfrågan känns det kittlande att ge sig ut en sväng till. Man blir aldrig för gammal, skrattar han när Kungälvs-Kuriren ringer upp. Det blir nio konserter och i princip endast i nedre delen av landet. Det blir lite nya låtar, lite nya storys och självklart det som folk vill höra. Biljetter köper man här.