Är du som Kungälvsbo drabbad av Vitality Club – varning!

3351
Estländska bolaget Vitaly Club säljer bl.a. kosttillskott på ett märkligt sätt. (Produkten på bilden har inget med deras produkter att göra). | Foto: Joakim Jalin

Konsumentverket fick in över 70 klagomål mot företaget bara under maj och finns nu på deras varningslista. Vitality Club är ett företag baserat i Estland som lockar med ”provpaket” på olika typer av kosttillskott bland annat.

Bara under maj fick Konsument Europa in nästan 70 klagomål mot Vitality Club från konsumenter som känner sig lurade av företagets marknadsföring, skriver Nyheter4.com De uppger att de inte sett att provpaketet också innebär ett abonnemang. Konsumentverket delar den uppfattningen och har därför inlett en granskning av bolagets marknadsföring.
Vitality Club, också känt som Regimen Oü, locker med produkter som kallas Green Coffee Fresh, African Mango, Raspberry Ketone, Acai Berry, Omega1000mg, Silky Step, Queenlash och Hair, Skin & Nails.

Vad gör du om du blir kontaktad

Börja med att klaga till företaget ifråga. De senast kända e-postadresserna till Vitality Club är: se@vitality.club eller general@vitality.club och det är aldrig fel att hålla Konsumentverket uppdaterat. På Konsumentverkets sida skriver man att man har ett pågående tillsynsärende mot Vitality Club.