Allsångskväll 2 på Kungälvsparken spikad

393
Gert Lengstrand är med på allsången söndag 28 augusti - att det blir gammal go´rock är väl ingen vild gissning? | Foto: Joakim Jalin (arkiv)

Kungälvs-Kuriren berättade häromdagen om sommarens första allsångskväll i Kungälvsparken som går av stapeln den 21 augusti. Nu har vi klart startfältet även för söndagen därpå, 28 augusti, berättar kapellmästare Peter Linde.

Det största dilemmat för allt vad som heter allsång på sommaren är ju vädret – vad gör man om det regnar? -Vid regn och dåligt väder flyttar vi in under tak på dansbanan vilket är en jättebra lösning att ha till hands säger Linde. Vi hoppas dock självklart på att solen ska skina över parken båda söndagarna.

Gert Lengstrand, Lars-Eric Frendberg och Rhapsody in Rock aktuelle David Carbe

Fint startfält bland artisterna

Två söndagar med start söndag 21/8 gästas allsången först av de begåvade sångerskorna i gruppen Smoke Rings Sisters som är aktuella med sin medverkan i musikalen ”Sugar – i hetaste laget” på Sagateatern i Borås under hösten. Dessutom bjuder vi på lokala gästartister och mycket allsång. Söndagen därpå gästas allsången av Gert Lengstrand, Lars-Eric Frendberg och Rhapsody in Rock aktuelle David Carbe. Peter Lindes Allsångsorkester och The Duettes är husband båda kvällarna.